Follow us

Search

Hi

O nama

numero five

Što stoji iza imena „numero five“?

Obitelj za mene predstavlja najvrijedniju i najbitniju stvar u životu, bez nje ne bi bilo ni priče o numero five. Obzirom da brojimo 5 članova obitelji (suprug, tri sina i ja), želja mi je bila da tu ljubav i pozitivnu energiju naše petorke prenesem i na posao. Sama simbolika broja 5 poziva na izvrsnost, entuzijazam, radoznalost, dinamiku i kreativnost.  Sve ono čemu numero five teži i koje su mu bitne vrijednosti.

Numero five je PHOTO BOOTH studio, koji u svojoj ponudi ima neodoljivog VW Campera čija je unutrašnjost pretvorena u kabinu za fotkanje, te Vintage photo booth na kojeg samo jako ponosni jer njegov dizanj je nastao u našim prostorijama.

Osim photo bootha, u našoj ponudi se nalaze BACKDROPS – pozadine za fotkanje, čije dizajne i dekoracije pomno biramo i slažemo. Želimo našim kljentima pružiti paletu modernih, stiliziranih i zanimljivih pozadina. Upravo su backdropsi i party propsi ono na što želimo staviti naglasak kada je u pitanju dizajn, kako bi vaš event bilo apsolutno zanimljivi i poseban.

Naša ideja je stvarati i kreirati neodoljive kornere za fotografiranje, kako bi vi mogli imati što lijepše zajedničke fotografije na svojim eventima, fotografije koje će vam istog trena biti izrađene te ostati  kao uspomena na lijepe i zabavne trenutke.

Cilj nam je da stvaramo kornere sreće u kojima ćete se smijati, grliti, zabaviti te stvoriti uspomene ispisane na fotkama.

Misija koju želimo ostvariti je da svojim idejama stvaramo sretne trenutke koji će vam izmamiti osmijeh na lice.

Stoga ako će vam na svadbi ili eventu trebati photo booth i pozadina koja bi bila idealna za instagram fotku, slobodno se javite. Numero five je kako bi zajedno s vama dizajnirali  najcool photo booth zabavu.

 

Tko je Numero five?

Hi!

Ja sam Marina, vlasnica & pokretačica priče Studia numero five. Marketing je moja prva ljubav koju sam diplomirala na ekonomiji i od tad sam dugi niz godina radila u korporacijma na segmentu brand managmenta. Nemirnog duha i kreativne duše zaljubljene u fotografiju te dizajn evenata & interijera, Pinterest je postao moj izvor inspiracija. Upravo tamo sam ugledala VW camper, koji me je  oduševio i odlučila sam napraviti priču koja će spojiti “old school”  i moderno; camper & photo booth. Takva vrsta spoj mogla bi ujedno  predstaviti i mene  – nepopravljivi romantik i čvrst karakter.

Tako je nastao Numero Five spoj fotografije, dizajna & makretinga.

Marina

Owner, Creative Director