Cijene u internet trgovini su iskazane u hrvatskim kunama (HRK) i uključuju PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu nego se dodaju naknadno prilikom procesa naručivanja – molimo vidjeti odjeljak Dostava u Hrvatskoj.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Nakon potvrđene narudžbe, sustav će poslati na Vaš e-mail potvrdu narudžbe.

Rok plaćanja je 3 dana ukoliko ste prilikom kupovine odabrali uplatu na naš žiro-račun kao način plaćanja. Proizvode šaljemo isti ili sljedeći radni dan nakon što sredstva budu vidljiva na našem žiro računu. Za ostale načine plaćanja (kartice i pouzećem dostavljaču), paket šaljemo isti ili sljedeći radni dan od dana kada ste izvršili narudžbu. Dostavna služba dostavlja pakete na području Hrvatske idući radni dan, izuzev pojedinih otoka, a za što postoji poseban raspored.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Narudžbe

Ne možemo garantirati da su podaci na našoj internet stranici bez pogrešaka kao ni da će webshop funkcionirati uvijek i potpuno bez greške. Ako je u opisu proizvoda ili ponude jasno navedeno koji uvjeti moraju biti ispunjeni da biste ponuđeni proizvod kupili ili ponudu iskoristili po navedenoj cijeni, a isto nije ispunjeno (zbog tehničkih pogrešaka internet stranice), vaša narudžba će biti stornirana. Primjerice, na stranici možemo ponuditi određeni paket proizvoda po nižoj cijeni ako se odabere minimalna količina proizvoda navedena u opisu samog proizvoda i/ili ponude. Ako vam je webshop spremio u košaricu paket po nižoj cijeni iako niste odabrali navedeni minimalni broj proizvoda, vaša narudžba će biti stornirana. 

Povrat robe

Ukoliko vam naručeni proizvod ne odgovara, imate pravo na povrat proizvoda u roku 14 dana od dana kada ste ga zaprimili. U tom slučaju, proizvod mora biti nekorišten, neoštećen i u originalnoj ambalaži. Troškove povrata robe na naše skladište snosi kupac.

Reklamacije

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske, posebice Zakonu o obveznim odnosima. Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u dostavi ne oštete.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. Molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda.

Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak. Kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim o rokovima. Kupac može reklamaciju uputiti e-mailom na info@studionumerofive.com ili pisanim putem na adresu sjedišta društva: Ul. Vrbik III 6, 10000, Zagreb.

Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će roku od maksimalno 45 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbije, o istome će obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije.

Jednostrani raskid ugovora

Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana. Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok od 14 dana za jednostrani raskid ugovora započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe. Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok od 14 dana za jednostrani raskid ugovora započinje teći od dana kada je potrošaču, ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe.

Potrošač je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. Izjavu o raskidu ugovora potrošač je dužan poslati prije isteka predviđenog roka za raskid ugovora. Sadržaj i oblik toga obrasca propisao je ministar gospodarstva Pravilnikom o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija. Taj Pravilnik propisuje oblik i sadržaj obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija i ugovora sklopljenih na daljinu te sadrži i upute potrošačima kako jednostrano raskinuti takve ugovore i u kojem roku. Obrazac se nalazi u Prilogu Pravilnika te ovdje imate poveznicu na cjelovit dokument: Pravilnik o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija (NN 072/2014).

Potrošač može jednostrano raskinuti ugovor tako da obrazac za jednostrani raskid ili drugu nedvosmislenu izjavu o raskidu ispuni i pošalje trgovcu elektroničkim putem info@studionumerofive.com. U tom slučaju mi ćemo, bez odgađanja, dostaviti potrošaču potvrdu o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju.

Iskoristite li svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, mi ćemo Vam, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad smo zaprimili obavijest o Vašoj odluci da raskidate ugovor, vratiti iznos uplaćen temeljem ugovora.

Potrošač će snositi samo izravne troškove povrata robe. Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu povrata na vrijeme, ako prije isteka naprijed navedenog roka, pošaljete/dostavite na dokaziv način (preporučeno sa pošiljkom ili osobno) robu nama u našem skladištu. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora u pisanom obliku možete preuzeti ovdje.

Načini plaćanja

U našoj web trgovini možete platiti sljedećim kreditnim karticama:

Program Descargar